Semester – besök hos vänner söder om Tidaholm

En av de mycket positiva sakerna med husvagnssemester och att ha husvagn är att man kan hälsa på bekanta som är utspridda på diverse sommarställen runt om i landet utan att behöva tänka på om de har plats för oss eller om det finns dyra hotell att bo på eller vandrarhem i närheten. Vi tog oss bland annat till våra grannar hemma, deras sommarställe söder om Tidaholm, uppe på Hökensås.

Hökensås

Högt uppe på Hökensås har våra vänner en fin liten stuga i en skogsglänta. Utsikten från Hökensås är fantastisk.

Trädgården i gläntan-häng

Efter en vecka på Kinnekulles camping var det skönt att komma till våra vänners fina lilla hus i gläntan. De har marsvin som barnen tyckte var mysigt att gosa med. Varmt var det ju, så jag höll mig ganska mycket i skuggan. Skönt.

Sightseeing på Hökensås

Vi tog några turer runt på Hökensås, bland annat till Falks grav. Det var fint. Badade i Bredsjön, spelade sällskapsspel (bland annat Thurn and taxis – väldigt kul!) varje kväll och roade oss på en massa olika sätt.

Scheiss haus

Lite blandade bilder från vår vistelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 492Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>