Samlandet av fina gamla burkar

Jag har några saker som jag samlar på. Opalin, brevpressar och fina gamla burkar. Jag kan liksom inte motstå dom. Jag ska skaffa en hylla så jag kan samla dom och ha dom framme för beskådan. Just nu står dom lite varstans och ligger gömda i lådor.

Samla burkar - Gamla plåtburkar

Här är en liten blandning av olika téburkar. Jag gillar kosacken ganska mycket. Och så har en liten rund burk som en gång innehållit stålstift slunkit med.

Samla burkar - Gamla plåtburkar

Mazettis Familjeblandning hittade jag på Eds Nostalgi – Dalslands absolut bästa loppis.

Samla burkar - Fina gamla plåtburkar

Det finns fina förpackningar idag också, men förr kändes det som att det gjordes mer genuint och hållbart. Kaffe, karameller eller tobak, fint förpackat var det. Några av dessa burkar har jag hittat på Retroprylar i Trollhättan.

Samla burkar - Fina gamla plåtburkar

Jag försöker använda burkarna. En del innehåller knappar, blir en vas, får innehålla det det står på – kaffe, té eller knappnålar. Fina burkar skall användas. Den gamla kaffeburken har jag fyndat på Majornas saker från förr.

Vad har du i dina gamla burkar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 492Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>