Pynta och smycka

Jag gillar att ta ett antal föremål och se vad jag kan skapa för känsla och intryck med dom.
När jag är på mina loppisrundor och hittar föremål som jag gillar, har jag eller får jag oftast en tanke om hur de kan presenteras i en bild eller i ett stilleben. Det är inte alltid tanken håller, men då skapas något nytt och kanske överraskande istället.

Att komplettera med blommor eller växter ger ett levande intryck och extra roligt är det när jag hittar det i naturen utan att gå omvägen om blomsteraffären. T ex så ger höstens växter, ofta torkade, mörknade, inte så färgsprakande, en fin kontrast till vita, rena ytor och föremål.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 492Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>