Kreativ verkstad

Ibland går det såååå låååångsamt med det kreativa och ibland så får man ett ryck och gör en massa saker samtidigt och då känns det riktigt bra och härligt!

Kreativ verkstad virka sjalar

Jag kan ju så klart inte hålla mig till bara ett projekt så utöver det som jag virkar och jobbar med till webshopen håller jag även på med ett antal sjalar. Jag gillar att ha flera projekt på G, det känns bra att kunna variera sig.

Kreativ verkstad Fina retrotyger

Jag har en idé om att göra tygkassar till shoppen och spanar därför alltid efter bomullstyg när jag är på loppisar och second hand-affärer.

Kreativ Verkstad Handledsvärmare

Arbetet med handledsvärmare pågår konstant, varierar mig med garner i olika kvalitet, struktur och färg. Det blir extra roligt när jag har produktfotograferat dom och lagt upp dom i shopen.

Kreativ Verkstad Halsband

Något som jag tycker är extra roligt att göra är halsbanden som finns i shopen. Jag är väldigt svag för dödskallepärlorna i howlit och träpärlor generellt. Varje halsband blir unikt, inget är det andra likt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 492Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>