Inspiration

Tänk vad skönt det är när inspirationen kommer till en utan ansträngning. Det är bara att tacka och ta emot liksom.

Virkat mobilfodral i Drops bommulsgarn

Virkat mobilfodral i Drops bommulsgarn

Jag har börjat virka mobilfodral som skall hamna i webbshoppen till slut. Mönster hittade jag här: Polliver. Jag har anpassat mönstret efter iPhone 5 och så har jag lagt till en knapp och ögla.

Virkat mobilfodral

Jag har använt mig av bomullsgarnat Drops Paris. Det blir lagom stabilt. Kan ni gissa vilken min favoritfärg är? ;0)

Sen har jag fått lite fler inspiration och ideér till produkter till webbshoppen:

På internet är ju inspirationskällorna oändliga och jag samlar mina på Pinterest. Gå in och kolla vad som inspirerar mig.

Inspiration och tips - för en bra vardag

Inspiration och tips – för en bra vardag. Thanks Tippics!

Jag har börjat med KBT – Kognitiv Beteende Terapi. Jag behöver få ordning på tankar och beteenden som är destruktiva och negativa. Man börjar med att få ordning på det mest basala: Sömn – Mat – Motion. Egentligen gillar inte jag ordet motion, det ger mig bara prestationsångest, så jag säger hellre att röra på sig. :-)
Rent praktiskt betyder det att jag ska ”lära” mig att somna i tid, sova på natten och gärna en hel natt och vakna utvilad. Kan låta enkelt, men kan vara lite krångligare än man tror. Man ska även äta på regelbundna tider, inte hoppa över några mål utan äta frukost, mellanmål. lunch och middag. Och görna lite nyttigare, eller i alla fall försöka utesluta de mesta onyttigheterna. Och så röra på sig. Då producerar kroppen sin egen endorfin. Jag promenerar till jobbat, 20 minuter. Försöker göra detta varje dag. Kanske en liten promenad på lunchen också. Alla små turer räknas. Och så vill jag simma på fredagar.
Vi får se hur det går. Jah har i alla fall börjat föra journal över Sömn – Mat – Motion, så jag inte glömmer. Och det ger lite struktur på tillvaron, och det ger lite lugn i sinnet, vilket är bra. Och så säger jag inte att jag har varit duktig när jag simmat eller promenerat, utan jag säger att jag har gjort något bra.

Vad inspirerar dig?

Fridens liljor alla läsare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 492Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>