Galen i garn

Ja, jag är galen i garn! Helt tokig och besatt!
Kan inte sluta fascineras över hur mycket vackert och skönt, mjukt, varmt, fint garn det finns!
Jag har tusen projekt på gång, handledsvärmare, glasunderlägg, sjalar… Men det är så jag vill ha det, ju mer jag gör desto fler idéer får jag.

Garn Drops Big Delight

Här håller jag på med en sjal i Drops Big Delight ”Soluppgång”. Ett härligt entrådigt lite tjockare ullgarn. Jag har gjort en del handledsvärmare som kommer hamna i webbshoppen snart också. Mönstret heter ”Silver” och det har jag köpt hos BernioliesDesignsEtsy.

Garn Raggi Järbo garn

Sjalar ja. De har jag också lite dille på nu. Här är ytterligare en från BernioliesDesign, ”Lauren”. Den ska bli en värmande vintersjal som matchar min snygga väska från Åhléns. Jag använder garnet Raggi från Järbo.

Garn Tundra Svarta Fåret

Jag är väldigt svag för garner som är multifärgade och skiftar i färg. Det är så vackert när de lyckas med sina färgkombinationer. Här är ett blandgarn, 50% akryl, 50% ull, Tundra, från Svarta Fåret. Det kommer antagligen bli snoods eller halsvärmare till webbshoppen.

Länklista till butiker jag brukar handla i:

Garnaffären
Sy och Sticka
Torgstenen
Garnlagret
Broderi och Garn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 492Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>