Friska finska vindar!

Jag håller på med en sjal i ull. Inspiration kommer från Virpi Siiras blogg VMSomaKoppa. Jag använder de virkade rutor hon utgår från i många av hennes skapelser. Grunden är ett enkelt sjalmönster som jag  sen kompletterar med en kant av dessa blomrutor. Och så ska den ha fransar också.

Jag kommer eventuellt göra handledsvärmare som passar till. Och en och annan brosch eller något annat virkat som jag kanske fäster på min höstkappa. Jag ska virka in reflextråd också så jag syns i mörkret.

Virkad sjal med blomrutor

Jag är väldigt förtjust i de här rutorna, kan inte sluta göra dom i olika varianter och till olika saker som kuddvar, sjalar och jag kommer nog försöka mig på att virka en tunika eller poncho också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 492Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>