Fem bra saker det senaste

Det blir kanske lite upprepningar nu, men är det bra saker, good shit, då är det det!

Här kommer en lista över fem bra saker det senaste.

Sött mobilskal - Rilakkuma

Jag har skaffat iPhone 5 och då behöver jag ju ett nytt mobilskal. Det blev ett sött Rilakkuma-skal! Barnsligt och härligt! Blir glad varje gång jag tittar på det!

Annapinglan på Pinterest

Jag har fått fnatt på Pinterest! Kan nästan inte sluta surfa runt och inspireras. Jag hittar en massa bra länkar till DIY-projekt, virkbeskrivningar, upptäcker nya konstnärer och frossar i bilder, bilder, bilder. Gå in ni också och kolla mina boards och pins. Kanske ni kan tipsa om något riktigt bra jag bara MÅSTE följa! ;-)

Uppdatering på webbshoppen

Flyttade min webbshop till Tictail från Bigcartel. Är rejält nöjd. Den är gratis och har snygg och bra layout och jag har lyckats pilla med mallen så att den blev som jag ville. Och så har jag lagt upp nya produkter också! Virkade mobilskal! Kom å köp, kom å köp! ;-)

En varg söker sin pod

Jag gillar Liv Strömquist! Och när jag upptäckte den här podcasten med henne och Caroline Ringskog Ferrada-Noli (”En varg söker sin pod”) så kunde jag ju inte låta bli att börja lyssna. Och de är så roliga, flummiga, härliga, sjuka och politiska och feministiska. Oemotståndliga! Avsnittet om Strindberg: ”Poängen med att flippa känslomässigt” är mycket bra. Börja lyssna vettja!

Operation Uppryckning

Ni som läst mitt tidigare inlägg vet att jag börjat i KBT. Det känns så himla bra! Jag har pratat med psykologer, terapeuter och kuratorer innan och det har varit bra och jag har kommit till en massa insikter men alltid saknat riktiga verktyg för att ta tag i negativa tankar och destruktivt beteende. Men med KBT är jag äntligen på rätt väg känner jag. Halleluja! :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 489Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>