Feelgoodhelg i Dalsland

I helgen var vi uppe i Dalsland och hade en riktigt myshelg.
När hösten smyger på så får jag ett sånt sug efter landet och brasa och naturen.
Jag älskar hösten och dess sprakande färger, himlen kan klara dagar vara helt betagande, naturen får ett speciellt lugn och jag njuter i fulla drag.
Regn och rusk bekommer mig inte så mycket, jag tar det som ett skäl att få sitta inne och kura skymning och mysa utan dåligt samvete.
Hösten är också handarbetsprojektens årstid, jag har mycket på gång och lusten till att skapa bara växer.

Brashäng
Jag verkligen älskar att tända brasa, känna värmen och kura ihop mig i en god fåtölj framför elden. Vi passade på att grilla korv en dag också, verkligen njutbart med starka korvar och surkål!

Höstmys

Sällskapsspel
Vi spelade en del spel, barnen har blivit så stora nu att alla har behållning av det. Klassikern ”Den försvunna diamanten” är en favorit för hela familjen.

Tidsfördriv
Baka äppelpaj med vaniljsås, fördriva tiden med att vika origami (det är dottern som gjort fågelfamiljen), njuta av en liten whiskey framför brasan medan det är regn och rusk utanför är härligt.

Höstprojekt
Jag vet inte vad det är med oss handarbetare, men det verkar vara ganska universalt att vi har svårt att hålla oss till ett projekt i taget. Så är det i allra högsta grad för mig och förutom mina projekt till webbshoppen så har jag två sjalprojekt på gång. Fina mönster från Berniolies Designs på Etsy.

(PS. Upptäckte dessutom att göttebåsskan tydligen har slagit igenom på Wordfeud…)

Stilla liv

Hoppas nu njuter av hösten på samma sätt som jag. Jag bara älskar denna årstiden.

Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 489Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>