Fabrikens Torsdagstema – Vecka 22 – Maj moodboard

Fabriken – Maj moodboard

Den här månaden har varit en typ av genombrottsmånad för min del. Det har varit som att komma ut ur dimman och skönja ljuset, att känna att saker och ting kommer ordna sig, det kommer bli bra, det kommer lösa sig, jag behöver inte oroa mig…

Jag har orkat komma igång med det kreativa igen, jag har börjat blogga igen, viljan och kraften att skapa har kommit tillbaka. Ljuset har uppmuntrat, grönskan i naturen har lugnat, solen har värmt den frusna själen. Jag orkar vara social igen och ser framtiden an med tillförsikt. Jag kommer bli bra, det kommer ordna sig. Jag har kommit till viktiga insikter och tagit rätt beslut om min inställning till livet och hur framtiden ska se ut. S Å   S K Ö N T!!!

Sen har maj varit fyllt av umgänge med familj och vänner, jag har fått gå loss i loppisfyndandet, jag har sytt, virkat och fotograferat. Glass och vin och balkonghäng, iakttagelser av naturens skiftningar och pånyttfödelse, värmen som solen ger, hällregn (blev dränkt en dag då jag vågat ut utan paraply), allt har bidragit till att maj månad är den bästa på länge!

Fabrikens torsdagstema - Maj moodboard

Fler bidrag till Fabrikens Torsdagstema hittar ni här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 492Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>